Ändringar på tandkliniken Tången

Tandläkare Staffan Ulvås
Tandläkare Staffan Ulvås

Tandläkare Staffan Ulvås

Hej bästa patient!

Under våren skedde stora förändringar av manskapet här på kliniken.
Tandläkare Orvar Häggström slutade. Syskonparet tandläkarna Evelina och Eugen Seredyuk (som säkert några av Er redan träffat) började här.

Jag själv kommer nu efter 27 år som privattandläkare här i Ljungskile unna mig lite mer ledighet, så därför arbetar jag deltid framöver.

Min egen minskande arbetsinsats innebär att Ni säkert kommer att träffa Evelina eller Eugen och givetvis Barbro och Catharina som vanligt.

Evelina och Eugen har kommit väl in i våra rutiner och jag, som börjar bli en äldre tandläkare, känner stor tillfredsställelse att våra yngre tandläkare blivit så varmt mottagna och omtyckta av Er.

Vi kunde denna sommar tack vare Evelina och Eugen hålla öppet under ”semesterperioden”.

Även öppethållandet framöver förbättras. Numera har kliniken öppet alla veckans dagar.

Vi på tandkliniken Tången satsar starkt på framtiden:
Mångårig erfarenhet stärks nu med färsk uppdaterad kunskap. Vi på Tången kommer att göra allt för att Du ska känna Dig väl omhändertagen även i framtiden.

 

En stor kram till Er alla från

Staffan

 

Varmbadhuset som blev Tångbadhuset som blev tandkliniken Tången!

Varmbadhuset, eller som det senare blev, Tångbadhuset, som det såg ut 1924.
Varmbadhuset, eller som det senare blev, Tångbadhuset, som det såg ut 1924.

Varmbadhuset, eller som det senare blev, Tångbadhuset, som det såg ut 1924.
Foto: Axel Hartman 1924. Förlag: Nordiska Magasinet, Ljungskile.

Huset har varit i bruk sedan 1924, då det stod klart. Sedan har det varit många turer med varma bad, tångbad och allt vad därtill hörer.

Tångbadets hälsobringande effekter är kända i Bohuslän sedan urminnes tider. I det gamla Varmbadhuset i Ljungskile, kunde man kliva ner i ett tångbad med varmt havsvatten och nyskördad tång. Tången skördades av badhusets personal, året om, oavsett väderlek.

Numera är det tandkliniken Tången som huserar i huset tillsammans med några andra företag som hyr in sig i den anrika fastigheten. Tandkliniken köpte huset av Sverigehuset AB 2013, sedan denna ägare renoverat fastigheten i grunden på ett mycket pietetsfullt sätt.

 

 

Sommarannons

Vi kommer att ha öppet hela sommaren!

Vi kommer att ha öppet hela sommaren!

Vi har gjort en annons som ska publiceras i Lions reklamblad inför Ljungskiledagen 13 juni och Lions loppis då.

Den berättar vad vi redan meddelat tidigare – att vi kommer att ha öppet hela sommaren. Så det är bara att beställa tid för behandling – till och med under sommarsemestern!

Klicka i bilden för att ladda ner annonsen som PDF-fil!

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen Evelina!

Evelina Seredyuk
Evelina Seredyuk

Evelina Seredyuk ombord på Elida.

 

”Jag känner mig trygg med vetskapen om att Evelina är en mycket duktig, yrkesskicklig och godhjärtad tandläkare.  Jag kan varmt rekommendera henne och jag vet att Evelina gör allt för att Du kommer att behandlas på den högsta graden av kvalitét…”                                   

//Staffan Ulvås                                                                         

Så här presenterar Evelina sig själv:

Jag heter Evelina Seredyuk. Jag är tandläkare med tandläkarexamen från Ukraina och har svensk tandläkarlegitimation.  För att få svensk tandläkarlegitimation har jag genomgått kompletterande utbildning för tandläkare med examen utanför EU, på Odontologen vid Göteborgs universitet. Jag har även studerat på en klassisk musikskola innan jag valde tandläkarutbildningen och är intresserad av språk och olika kulturer.  Jag har arbetat som volontär i Kina och Tibet samt seglat i Europa och Afrika med olika humanitära projekt som varit lärorikt och spännande. Jag arbetade på folktandvården i Borås när jag träffade Staffan. Jag talar svenska, engelska, ukrainska, ryska och spanska.

Evelina i arbete på kliniken.

Evelina i arbete på kliniken.

 

Ny hemsida!

Ulvås

UlvåsNu har vi sjösatt vår nya hemsida. Vi hoppas att den ska vara bättre än den gamla, både tekniskt och innehållsmässigt.

Den är byggd vad man kallar i responsivt utförande, d.v.s. den ska skala om sig och synas nästan lika bra på alla plattformar – från mobiltelefoner till datorer. Det finns också en bra sökfunktion på sidorna.

Nytt är även att det finns ett nyhetsbrev man kan prenumerera på helt kostnadsfritt. Gör man det får man de utskick vi gör med ojämna mellanrum – när det finns något av intresse att förmedla.

Välkommen till Tandkliniken TÅNGEN!